Janis Pub // Cotton Club

1

Janis, pub-ul de la parter, Cotton, clubul de la etaj, ambele pe ritmuri de calitate, diverse, şi… cel mai important, de aur, după celebra zicală “oldies, but goldies“. Originar din Cluj-Napoca, a ajuns prima dată în Bucureşti undeva prin centrul istoric, iar acum îl găsim în Pasajul Victoriei (vis-a-vis de Novotel, langa Panic!).

Este brizat de atmosfera şi aerul din Vamă, iar asta o simţi cel mai bine în special când păşeşti în camera din stânga, direct pe nisip, lucru care m-a făcut să mă gândesc la faptul că de fiecare dată când îmi va lipsi Vara în această Iarnă ştiu unde voi merge ca să o regăsesc.

2

Un pub care pe cat e de junk-ist pe atât e şi de primitor prin atmosfera unică, muzica bună, preţurile prietenoase şi nu în ultimul rând ofertele (valabile doar cu carnetul) la bere pentru studenţii de la film, teatru, arte plastice, arhitectura şi muzică! Ah… Uitasem, au şi narghilea.

Foarte prietenoasă este şi borna de la intrare care măsoară distanţa dintre Janis Pub-ul din Cluj-Napoca şi, bineînţeles, Vama-Veche.

3

Recomand cu încredere şi caldură! Cheers! 

semn

Tagged , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: